LEO

Photobucket
Hei! Muistattehan minut? Totta kai muistatte. Olen siis Leo Canen, perheeni nuorin lapsi. Saavuin juuri taksilla tänne yliopistolle, vaikka äitini Scarlett ei olisi halunnut minun lähtevän. Uskon, että opiskelu on varmasti hauskaa! Toivottavasti opintoni alkavat sujumaan hyvin.

Photobucket
Valitsin sopivan huoneen itselleni asuntolasta. Huoneessa oli tietokone ja sänky. Ne riittivät minulle mainiosti. Minulla ei ole vielä tyttöystävää, mutta olenhan vasta kahdeksantoista, ja olen sitä mieltä että on järkevää ensin suorittaa yliopisto kunnialla loppuun ennen kuin hankkii tyttöystävän. Mutta voinhan löytää jonkun kivan tytön täältä.

Photobucket
Valitsin pääaineekseni filosofian! Se on mielestäni kiintoisaa. Aloin opiskella, ja parin viikon kuluttua tulostani sainkin jo muutaman kaverin. Opettajatkin alkoivat pitää minusta, sillä olin ahkera lukemaan tentteihin ja kuuntelin luennoilla tarkkaavaisesti. Nyt en voi kirjoittaa itsestäni enempää, sillä huomenna on ensimmäisen vuoden loppukoe ja haluan saada siitä hyvän numeron!

 

WILL

Photobucket
Terve, olen Will Canen. Suurin osa varmaankin heti tunnisti minut. Olen nyt muuttanut yliopistosta aivan omaan asuntoon. Asuntoni sijainti on rauhallinen, ja se on hyvä asia, sillä minä ja tuleva vaimoni aiomme hankkia paljon koiria! Meillä onkin jo kaksi koiraa.

Photobucket
Tällainen on taloni. Melko pieni, mutta juuri sopiva minulle, Siljalle, Goldille ja Bronzelle. Ensi kesänä minä ja Silja ehkä maalaamme talomme vaaleansiniseksi, sillä se on Siljan lempiväri.

Photobucket
Tajusittekin varmaan jo, että Silja Rose on tuleva vaimoni? Tutustuimme vuosi sitten kaupungilla. Aiomme mennä naimisiin pian! Silja on todella eläinrakas, varsinkin koirista hän pitää.

Photobucket
Koiratkin on hyvä esitellä! Tässä siis Gold ja Bronze. Gold on narttu ja Bronze uros. Koirat tunnistaa vain siitä, että Bronzella on tummanruskeat täplät silmien päällä ja yksi tassukin on tummanruskea. Goldilla sen sijaan on kullankeltaiset täplät ja yksi tassu on keltainen.

Photobucket
Eräänä päivänä sitten päätimme mennä naimisiin, minä ja Silja siis. Otin Siljan sukunimen, joten minusta tuli Will Rose.

Photobucket
Häävieraita ei ollut... Ellei siis Goldia ja Bronzea lasketa.

Photobucket
Tietämättämme Gold oli alkanut odottaa koiranpentuja, ja pian niiden oli aika syntyä.

Photobucket
Ensimmäinen pentu... Iron. Uros. (kuva kadoksissa) Toinen pentu... Copper. Narttu.

Photobucket
Kolmas pentu... Tina. Narttu.

Photobucket
Gold ja Bronze olivat niin iloisia pentujen syntymästä, että ne päättivät mennä kaivamaan takapihalle kuoppia. Hupinsa kullakin.

Photobucket
Sitä iloa ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun Bronze lähti töihin.

Photobucket
Myös tällainen suuri, valkoinen koira tuli huolehtimaan pennuista.

Photobucket
Tässä vielä koko kolmikko: Copper, Iron ja Tina. Myös minä ja Silja saimme kaksi lasta, jotka nimesimme Wilhelmiksi ja Williamiksi. Heistä minulla ei kuitenkaan ole kuvaa.

 

AMY

Photobucket
Hei, olen Amy, perheen ainoa tyttö. Muutin asuntolastamme tänne melko kauas lapsuudenkodistani Joonatanin kanssa.

Photobucket
Tässä minä ja Joonatan olemme. Rakastamme toisiamme, ja haluaisimme ainakin pari lasta. Pidämme myös molemmat koirista.

Photobucket
Ja tämä on meidän upea talomme! Tämä ei ollut kovinkaan kallis, mutta ihan hienoltahan se näyttää. Eikö? Oletteko samaa mieltä? Tämä on juuri sopiva paikka minulle ja Joonatanille. Ja tuleville lapsillemme ja lemmikeillemme...

Photobucket
Valitettavasti talossamme on yksi huono asia: torakat. Onneksi rohkea Joonatanini uskaltaa pelottomasti myrkyttää tuholaiset!

Photobucket
Olimme ensin vasta kihloissa, mutta noin vuosi sitten menimme naimisiin.

Photobucket
Kolmen kuukauden kuluttua siitä huomasin että olen raskaana. Minä ja Joonatan olimme todella onnellisia. Nyt saisimme oman lapsen!

Photobucket
Raskausaikanani en keksinyt muuta tekemistä kuin lukeminen. Opiskelin ahkerasti, ja pian sain aivan kaikki taitoni parhaaseen mahdolliseen!

Photobucket
Pian vauva syntyi! Tyttöhän se, tumma iho ja ruskeat hiukset sekä vihreät silmät. Annoin esikoiseni nimeksi Emmy.

Photobucket
Otimme myös ihanan Viksu-nimisen koiran! Katsokaa, miten söpö se on! Kuten huomaatte, olen jälleen raskaana. Saisimme uuden pienokaisen!

Photobucket
Pian olikin Emmymme aika kasvaa. Tytöstä tuli tämän näköinen. Ei hullumpi!

Photobucket
Puolen vuoden kuluttua lapsemme syntyi (tyttö taas, nimeltään Emily!), ja päätimme ottaa perhepotretin. Tässä siis minä, Emily, Joonatan, Viksu ja Emmy. Olemme todella onnellinen perhe!

 

ALEX

Photobucket
Moi, tässähän minä! Miten menee? Olette varmaankin ihmetelleet mitä minulle kuuluu. No, asun nyt tällaisessa kivassa pikku talossa yksinäni.

Photobucket
Taisin unohtaa mainita, että takapihalla on pieni mutta syvä lampi! Kalastelen sieltä usein. Omistan jo kalastamisen pronssisen ansiomerkin!

Photobucket
Vaikka asun yksin, ei se tarkoita sitä ettei minulla olisi ketään rakastettua! Tässä on Doris. Kutsuin hänet kylään jotta voisin kysyä tärkeää asiaa häneltä.

Photobucket
Nimittäin sitä, tuleeko hän vaimokseni! Vastaus oli tietysti kyllä, eihän kukaan voi vastustaa viehätysvoimaani.

Photobucket
Menimme heti myös naimisiin ilman juhlia. Kuka juhlia muka kaipaa?

Photobucket
Kalastin ahkerasti ja valmistin kalasta herkullista ruokaa. Kalaruoka on ehdotonta lemppariani, ja Doriskin pitää siitä.

Photobucket
Kalastus on hauskinta, kun ei tarvitse kalastaa yksin. Minulla on jo hopeinen ansiomerkki.

Photobucket
"Alex! Katso! Ihanaa!" Doris kiljui minulle yhtäkkiä.

Photobucket
"Niin onkin, sain vihdoin kalastettua kultalohen!" itsekin innostuin. Sitten vasta huomasin, että Doris oli raskaana. Halasin vaimoani onnellisena.

Photobucket
Kuukausien kuluttua Doris synnytti, ja tuloksena oli kaksi suloista tyttöä! Bella ja Cecil. Huomatkaa muuten Doriksen uudistunut hiustyyli! Minä itse ehdotin tuota kampausta. Nyt minulla on ikioma perhe.